History

THE VILLAGE WINE

Taste the difference in wine

Art of Wine

The Village Wine is ontstaan uit een passie voor wijnen en vooral uit de zin om die passie met anderen te delen. De interesse in wijn begon zo’n 10 jaar geleden, sindsdien zijn we een voor een alle wijnhuizen in Zuid-Frankrijk gaan ontdekken. The Village Wine, uw partner voor al uw feestelijkheden. Originele topwijnen, leuke geschenkverpakkingen, gratis levering aan huis… we hebben het allemaal.

 

Hoe vind je een goede wijn? Dat is de vraag die de meeste mensen zich stellen. Welke wijn hebben we vanavond nodig bij ons gerecht? De keuze is enorm, honderden soorten wijn zijn verkrijgbaar op de Belgische markt. Daar sta je dan in de winkel voor een rek vol lekkers, maar welke heb ik nu vanavond nodig?

 

U rijdt met de wagen naar een tankstation, de keuze is eenvoudig want u weet welke brandstof er in uw wagen past. Maakt u een verkeerde keuze dan zal uw wagen dienst weigeren.

Met wijnen is dit net hetzelfde, een wijn die niet past zal de smaak van uw gerecht niet ten goede komen.

 

Wij willen u daarom graag helpen in het maken van uw keuze, we hebben een beperkt gamma maar we hebben een wijn voor elk gerecht. Op deze website zal u alle nodige informatie terugvinden om uw keuze te vergemakkelijken. Vind u toch iets niet terug of hebt u vragen, mail ons dan gerust op info@thevillagewine.be, of bel ons op 0471/432282.

 

We zijn er voor u!

Onze produkten

Al onze wijnen komen rechtstreeks van de wijnboer. Wij werken niet met tussenhandelaars of wijn coöperatieven. De prijs die u betaalt is dezelfde prijs die u zal betalen als u zelf naar de betreffende wijnboer zou gaan. Wij streven steeds naar het "best betaalbare"...

We wensen u een prettig verblijf op onze website. -->

Oostendse Steenweg 267, 8000 Brugge

0471/432282

BTW BE 0568.802.060

Copyright © All Rights Reserved The Village Wine 2017